door de tijden heen
nog steeds alleen
eenzaam en bang
wacht ik al zo lang
wanneer laat je iets van je horen
ga je zeker niet meer storen
krijg niets van je terug
misschien gaat het allemaal te vlug
begin de hoop op te geven
zal waarschijnlijk niet lang meer leven
't heeft toch allemaal geen zin meer voor mij
zal eeuwig ongelukkig blijven zonder jou aan mijn zij