Met een glimlach
op het gezicht
zo schrijf ik dit gedicht
Met een lach en een traan,
zo zal het in het leven gaan
zorgen en verdriet,
niet éénieder die het ziet.
Dan komt de tijd
en verdwijnen de zorgen
en het verdriet van pijn,
zo zullen de zonnestralen
er dan weer zijn.
Met een lach in het leven,
zo zul je veel ieder
liefde geven...