Nonk Dominic,
8 jaar geleden ben jij naar de hemel gegaan!
Je kreeg een ongeluk, Maar kwam er niet door.
Maar ik ben je niet vergeten hoor!
als ik bij ma en pa kwam deden we zoveel samen.
s' morgens kwam ik je wakker maken.
we gingen wandelen met de hond.
jij was een goede nonk voor mij!
Maar als jij in de hemel bent
dan heb je er toch familie bij je!
Papa moest ook naar je komen, nu ben je niet alleen!
Maar 1 ding wil ik je toch eens vragen
Zorg goed voor mijn papa, dat jullie nu samen mogen gelukkig zijn!
Nonk Dominic, Ik mis je met heel mijn hartje!!
Je nicht Tessa