Wat zijn ze toch geweldig alle drie
Ik hou van allemaal evenveel, maakt niet uit wie
Natuurlijk gaat het niet altijd zoals jij dat wilt
en hebben ook wij wel eens dingen waar een ander van grilt
Maar het meeste geven ze geluk en plezier
tenminste zo ervaar ik dat hier.
We zo dankbaar dat ze gezond zijn
alle drie groot of klein
Eens komt de tijd dat ze je huis gaan verlaten
maar dan nog hou ik ze in de gaten
Gelukkig is het nog niet zover en zijn ze lekker hier in huis
Ik hou van ze, mijn kinderen, veilig thuis.
Mamma