Het lijkt nog maar pas geleden
al is er toch al meer dan een jaar verstreken
toen kwam jij in mijn leven
voor het vanaf dan te controleren
nu heb ik problemen om mij te concentreren
jij bent het middelpunt van mijn leven
int begin moest je niets van mij weten
maar beetje bij beetje leerde je me toch apprecieren
om de persoon die ik was en ni op het etiket
dat de mensen mij opkleefden
Bestaat er maar een manier om je te kunnen
vergeten
Nooit wil ik je met iemand moeten delen
Waarom bestaat er nog geen manier om je te kunnen
kopieren
Want anders zal iedereen met jaloezie moeten leven
want ik ben diegene die je hart zal begeren
al t leef en lief delen
je bent gewoon om te stelen
Mijn ogen kunnen al die schoonheid
ni zomaar vergeten
je leek me wel te hypnotiseren
zo van abracadabra ik ben onderdeel van je genen