Versleten voetbalschoen
Juli 1937,
Een warme zomeravond
Samen met zijn vriendjes
Op het veldje voor zijn huis
Op nummer 7
Speelt een klein maar groot talent
Op nieuwe voetbalschoenen
Zijn eerste wedstrijd
Hij haalt uit en de bal belandt
In de tuin op nummer 4
De oude man van nummer 4
Altijd verscholen achter zijn krant
Staat nu op en balt zijn vuist
Wat denken ze wel niet...
Juli 1997,
Een warme zomeravond
Samen met zijn vriendjes
Op het veldje voor zijn huis
Op nummer 4
Speelt een klein maar groot talent
Op nieuwe voetbalschoenen
Zijn eerste wedstrijd
Hij haalt uit en de bal belandt
In de tuin op nummer 7
De oude man van nummer 7
Altijd verscholen achter zijn krant
Staat nu op en balt zijn vuist
Wat denken ze wel niet...