Die angst!!
Het grijpt me stevig om de keel
Gedachten het zijn er teveel
Gevoelens zijn het grootste deel
Liefde is een heel mooi geheel
Mijn hart heeft het ijzig koud
Je weet toch dat ik je vertrouwd
Mijn hart is warm niet lauw
Dat zegt dat het van je hou
Koetster het, draag het teder in je handen
Het zal je begeleiden door alle landen
Breek af die muren, die hoge wanden
Recht je... laat zien die tanden
Het komt... geduld duurt het langst
Het is je hart... wat dan weer danst
Je zal zien, een grote vangst
Verlost van die nare angst !!