Natacha
minuten lijken uren
uren lijken dagen
dagen lijken maanden
het is nu al een paar maanden
da je hebt besloten om minder met mij te praten
Zogezegd om me hartpijn te besparen
Waar is het fout gegaan
Is het omda ik je pijn heb gedaan?
is het omdat ik je vrijheid wegnam,
PLEASE Laat me toch ni achter met al die vragen
ik kan er ni van slapen
ik begin het leven meer en meer te haten
Ik zou zo twintig jaar van mijn leven geven
om nog maar een keer zo een liefde te beleven
ik mis het gevoel van dit is leven
of hoe ik uren kon zweven
damn ik wil je gewoon eens in mijn armen nemen
of je gladde benen strelen
ooit dacht ik dit is voor t leven
nu weet ik het zeker
mijn liefde voor jou staat in de sterren geschreven
dit kom ik nooit meer tegen
jij bent de vrouw van mijn leven
imaar kennelijk heb jij t zo ni begrepen
waarom hou je nog steeds niet van mij
ben ik dan echt de allerlaaste in die ellendelange rij
weet dat ik altijd op je wacht en dat ik naar je liefde smacht