Drupjes regen tikken zacht tegen de ruiten,
Ze beschrijven mijn gevoel,
Grote en kleine drupjes,
Klappen om de beurt kapot,
Ik voel me zo rot...
Wind giert door een kiertje,
Ik voel het koude tochten,
Het speelt met mijn gedachten,
Het waait zachtjes door mijn haar,
Ik voel me toch zo raar...
Ik hoor de deur nu klapperen,
Ik heb mijn aandacht er weer bij,
Voor mijn neus sta jij,
Ik zeg je met heel mijn hart,
Ik voel me zo verward...
De zon gaat plots weer schijnen,
Op je gezicht zie ik die lach,
Ik hou je stevig vast,
Ik weet niet hoe je het steeds doet,
Maar ik voel me nu zo goed...