Liefste mamma.
Ik ken een engel die mijn donkere
dagen licht maakt
en mijn tranen omtovert
in een lach.
Die bezorgt over mij waakt
vanaf mijn eerste dag.
Die met mij lacht om
de vreemdste dingen.
Een engel die met mij
welke dag dan ook,liedjes gaat zingen.
Die engel bljift bij mij,
want die engel,mamma,dat ben jij!