twee ogen kijken mij aan
ze zeggen help me, ik weet niet
hoe, maar help me of wend je
af en laat mij alleen tranen
wat ik moet zeggen, weet ik niet
ik kan alleen maar warmte stralen
een troostende hand op je schouder
maar vooral voor je blijven hopen
elke gemoedstoestand is anders
maar toch, de mens moet voorbij
het schanier naar een nieuw bestaan
dat is moeilijk, dat doe je niet alleen
/wil
22NOV2003 07:20