Ik ben op weg
heel goed op weg
mijn hoofd
maar weer eens
te verliezen
Ik ben op weg
steeds weer op weg
naar morgen
en toch ook
naar vandaag
Ik was op weg
al gisteren
en steeds maar
blijft één vraag:
Op weg ben ik al lang,
maar wanneer kom ik eindelijk an?