***Weekgedicht***
Al die mensen
Wat een gezelligheid
Met al hun tederheid
En al hun wensen
Pratend en zogenaamd belangstellend
Voor een ander die eigenlijk onbekend is
Iedereen op z'n best en fris
Hier een schouderklopje, daar een compliment
En daar zit ik dan tussen
Al die mensen maar oh, zo eenzaam
En dan heel langzaam
Begin ik me te focussen
Op de aardige blikken
Die ik af en toe naar me toe krijg gestuurd
Ik zit daar
Anoniem maar geliefd