(Geloof jij nog in sprookjes,
in kleine kinderverhaaltjes?)
De dwaalsporen van de zwam
Volg de pijlen zeiden ze
Een pad vol loze beloften ja
Kwatsende verwijten eens
Mooie woorden steeds
Moeilijk te weten
Waar en hoe, laat staan wanneer
En nog minder waarom
Maar nu woon ik hier
Helemaal alleen
In een zwam zonder sporen
Vol dwaallichtjes
Op dwaalsporen