Ik kijk naar buiten en ben verbaast
want de natuur zit er weer eens goed naast.
Zo,n hoge temperaturen in deze tijd van het jaar
dat is toch wel heel erg raar niewaar
De paarden grazen nog rustig buiten
terwijl er zelfs ook nog vogeltjes fluiten
De natuur is helemaal van slag
ik vind trouwens wel dat ,dat mag
Maar eens en je komt er niet onderuit
gaan ook de beesten de weide uit
dan is er niks meer om te grazen
en dat zal niemand toch verbazen.