Ik zend je mijn liefde met de nacht
Als een silhouet in het licht van de maan
Vrolijk dansend
Teder bemind
Ik zend je mijn liefde met de wind
Die speels de sterren streelt
Sterren die glanzen in jouw ogen
Als je me vol warmte aankijkt
Dus slaap nu maar zacht,
Lieve schat
Terwijl ik je mijn liefde zend
Bedekt met een deken van warme kusjes
Mijn droom die ik met de jouwe verbind
Zalig zwevend
Eeuwig bemind