Geef me een teken..
Een klein teken van liefde
Een klein teken dat je om me geeft
Een klein teken dat je me mist
Dat is alles wat ik wil
Een beetje hoop in mijn leven
Een beetje liefde in mijn hart
Een beetje blijdschap door mijn tranen
Dat kan jij me geven
Een klein gebaar kan mij gelukkig maken
Een klein gebaar maakt mijn dag weer goed
Een paar kleine woordjes en ik ben blij
En er is maar een persoon die dat met me doet
En dat ben jij .....
24-11-2003