Als ze achterom kijkt
en zo ingewikkelde momenten "smooth" ontwijkt
Als ze drie stappen naar achter doet
doet dat haar maar even goed
Dat moment weer in haar verleden
deed haar juist denken aan het heden
Aan haar verlangen naar hem
en weer zat ze klem
Vooruit, niet meer terug kijken
ookal kan het soms zo moeilijk lijken
Jij zal ook dat punt ook snel bereiken
alleen maar vooruit kijken
Het valt niet meer te ontwijken
vooruit te kijken...