Anderhalf jaar geleden
De eerste zoen
Zo teder, zo fijn
Vanaf dat moment wist ik
Ik laat je nooit meer gaan.
In dat anderhalf jaar
Zoveel gebeurt
Zoveel gedaan
Zoveel meegemaakt
Ik laat je nooit meer gaan.
Mijn liefde voor jou
Die liefde is zo immens groot
Wat er ook zou gebeuren
Ik weet dat jij er voor mij bent
Ik laat je nooit meer gaan.
Je bent zo bijzonder
Zo speciaal
Een glimlach van jou
Of een simpele kus
Geven mij een reden om te leven
Ik laat je nooit meer gaan.
Lieverd, het is echt waar
Wat jij voor mij bent gaan betekenen
Elke dag een beetje meer
Dat is meer wat je echt kan weten
Ik zou er mijn leven voor geven
Dus geloof mij als ik zeg
Ik laat je echt nooit meer gaan!
Ik hou van je voor altijd,
Liefs, jouw prinsesje