Als je niet leert liegen en bedriegen kom
je in onze wereld niet aan de bak
Vergeet het maar
'Lief' en 'eerlijk'
Ik ben er allang vanaf gestapt
Je komt er nergens mee
en als je er al ergens mee komt
dan moet je er dubbel zo hard
en veel langer voor werken
Hoe langer ik leef,
hoe meer ik opmerk
dat de wereld eigenlijk
maar een wreed en koud ding is
'Lief' en 'eerlijk'
HAHA
Ze lachen je ermee uit
Maar ach...
Wat is de wereld toch mooi als
je door een wazige bril leert kijken