waarom leven als ge der geen zin in hebt
waarom leven als ge de mense om u heen alleen ma kwets
waarom leven als ge alleen ma pijn voelt in u lichaam
wa heeft het leve dan voor zin
om depri rond te lopen
laat mij ma in men kammerke zitte
daar kwest ik niemand en niemand mij
dan hebben ze geen kopzorge meer om mij
en ik niet meer om hen
om geen gevoel te hebben
om je van niks aan te trekke
da zou pas sjik zijn
geen verdrietig gevoel meer
geen mense die nog moete denke wa scheelt er met haar
geen mensen die dat nog kunne vragen
want heb der toch geen antwoord op
waarom ik me depri voel
ik begrijp men eigen nog nie is
wa zou ik dan op die vraag kunne antwoorden
nie meer na die school gaan
want op dit moment word ik daar nog meer depri
maja ik hopp da ik der ooit terug uit kom want
duit gevoel is nie fijn
op dit moment heb ik zin om dood te zijn
ma zo laf ben ik nie
ik wil nie zo laf zijn dus zal ma zo men verdere leve lijden alleen en verdrietig
hopelijk nie heel men leven