Nicky was haar naam,
Maar nu is ze van ons heengegaan.
Ik zou je moeten laten gaan,
Maar voor mij blijf ja altijd bestaan.
Ik heb voor jou een plaats apart,
Je plaats zit diep in mijn hart.
Ik mis je elke dag van mijn leven,
En ik wou je nog zoveel liefde geven.
Je was aan hondje heel apart,
En dat gaf me zoveel levenskracht.
Je had veel langer bij ons moeten blijven,
En nu zal je waarschijnlijk ergens op wolkjes drijven.
Het afscheid valt me zwaar,
Want je stond altijd voor alles klaar.
Met je mooie zwarte krullen,
Wist je steeds ons hartje te vervullen.
Dit heeft ons allen zeer hard gegrepen.
Ik mis je