Praten wat is dat toch goed
het werkt, er zijn geen regels over hoe je praten moet.
Praten over een ander, dat gaat vrij snel.
een ander ermee helpen, dat lukt mij wel
maar praten over jezelf, dat gaat wat stroef.
Je stelt eerst het vertrouwen van een ander op de proef.
Is het vertrouwen wel echt?
Kun je bij die persoon terecht?
Als je eenmaal over de drempel van beginnen bent,
zul je merken dat het makkelijker wordt, het praten went.
Vanuit je lijf voel je een zucht
praten, je zult merken dat het je hoe dan ook ontzettend oplucht!