Wat kan ik nog doen?
Om nog eens een volle dag gelukkig te zijn
Opstaan met een lach
Gaan slapen met een lach
Huilen kan ik niet
Het zijn alleen maar tranen die vloeien
Maar de leegte blijft
Snijden mag ik niet
Fysieke littekens komen en gaan
De littekens vanbinnen, die blijven altijd bestaan
Praten is onmogelijk
Daarvoor heb je vertrouwen nodig, zelfzekerheid
Helaas, ook dat ben ik al eeuwen kwijt
Er rest me dan nog één ding
Één oplossing om uit de ellende te stappen
Maar zelfs dat is uitgesloten
Want ik durf het gewoon niet.