Je hoofd tegen mijn hoofd
mijn hoofd tegen je hoofd.
Even kan ik rusten op je
schouder, ik voel je hoofd
rusten op mijn schouder.
Jij met mij, ik met jou
samen zijn we 'n één
waar niemand tussen
kan breken, zomaar.
Je maakte me meer ik, dan
ik aanvankelijk was en jij
werd die zou worden.
Jij en ik, onverbrekelijk zijn
we één zonder samen te zijn.
17 november 1995