De nacht
De nacht is donker en koud
Dan is het fijn als er iemand bij je is die van je houdt.
Waarmee je de nacht kunt delen, met elkaar kunt spelen.
De nacht kan ook bijzonder zijn, het kan namelijk ook onweren en dan hoop je stiekem dat de bliksem bij iemand inslaat,die je haat.
Maar daar moet je niet aandenken als je een nacht samen bent met de persoon van wie je echt houdt.
Op zo'n nacht moet je het fijn hebben met elkaar, hem en haar.
Knus bij elkaar liggen, dat je alles kunt zeggen tegen elkaar.
Elkaar beminnen, van blijdschap in de lucht springen.
Wees blij dat er soms zo'n nacht is, waarbij je bij elkaar bent.
En alles tegen elkaar kunt zeggen. Want er zijn niet veel momenten dat je samen bent.
Zeker niet als je in een relatie zo gehecht en gewent bent. maak gebruik van die nachten, en laat hem of haar niet op jou wachten !