Het is bijna kerstmis,wat een gemis,Nu ons Mam er niet meer is.
In ons hart voelen we allemaal een diepe pijn,
Kerst en Nieuwjaar zal nooit meer hetzelfde zijn.
We hopen dat 2001 een beter jaar is,
Liefst een zonder een begravenis.
Probeer elkaar wat meer liefde te geven..
Want we moeten toch allemaal verder leven.
Van zo'n harde les leer je van,
Probeer elkaar te helpen en te steunen waar je maar kan.
Want het leven is niet lang.
Je bent niet alleen,
Ik wens je een goed tweeduizenden een.