Toen ik jou zag was ik verkocht.
Ik had liefde waar ik zolang naar zocht.
Alles was leuk en alles was fijn.
Toen we samen een tijdje gingen deed het pijn.
Wanhoop kende ik allang.
Maar weg gaan durfde ik niet.
Ik was bang.
Moeilijke tijden waren daar.
Het ruste op mij en het voelde zo zwaar.
Alles werd zo donker als de nacht.
Maar nog nooit voelde zoiets zo zacht.
Eindelijk hulp uit goedde hand.
Was weer op zachte grond beland.
Niks is beter dan goed beginnen.
Alleen zo kun je het geluk winnen