Moe
Moe na een dag,
moe na een nacht,
op deze manier vergt het zijn kracht.
Moe na een dag...
De wekker, telkens veel te vroeg,
maar het idee is heerlijk...
weer een nieuwe dag voor de boeg.
Moe na een nacht,
een nacht, het vliegt voorbij.
Je stapt erin, je moet er alweer uit...
Studentenleven, qua tijden, helemaal niets voor mij!