Ik hou van haar misschien zei van mij
geld mijn liefde net zo voor haar als voor mij
ik vind haar al een jaar leuk
en dat doet me zeer
misschien gebeurt er ooit wat
maar wanneer
ik praat bijna elke week met haar
alleen krijg ik niets voor elkaar
mijn liefde word steeds groter en groter
ik weet niet wat ik moet doen
misschien moet ik haar verassen met een stevige zoen
ik wou dat iemand mijn wens kon vervullen en hem met
oudejaarsavond kwam onthullen
jammergenoeg kan dit niet want
dit soort verhalen hoor je meestal in een lied
ik weet dat er een dag komt dat ik niet meer in onzekerheid zit
maar deze onzekerheid is gewoon het ergste wat je bezit
ik hoop dat zij ooit van mij zal gaan houden
zo niet
zal ik haar altijd in mijn gedachten houden