bel mij........
Probeer mij te bellen.
Eender wanneer je ergens bent.
Het is een lange tijd geleden dat ik je zag.
Ik voel, ik weet het kan.
Laten wij het terug beleven.
Ik zal die droom vasthouden als ik kan.
Ik zal altijd voor je vechten.
Enkel alleen als jij wil blijven.
Ik moet je terug ontmoeten.
Liever vandaag dan morgen.
Ik herriner je mijn liefste.
Toen wij de eerste keer elkaar hoorden.
Het leven is vol dromen en fantasie.
Daar hou ik mij dan ook aan vast voor jou.
Enkel alleen aan jou herrineringen.
Jij bent alles voor mij.
We zijn geboren om samen te zijn.
Je moet mij bellen.
Dan hebben wij alles terug.
En kan je niet blijven.
Je schijnt toch licht op mijn hele leven.
Ik smeek je bel mij op.
Ik hou mij vast aan die droom.
Bel mij.....