Tevergeefs heb ik naar je hart getelefoneerd
mijn woorden zijn zwakke signalen
door een woeste ether van lucht, adem
wind en zelfs dat schone lichaam gemeerd
ik heb je naam en je gezicht
in tientallen van mijn nachten gekerfd
en overdag broedde ik op de woorden
die later in mijn keel zouden stokken
om uiteindelijk naar mijn hand te vallen
zoals ik en alles wat niet vliegt
naar een veiligere aarde vallen