Laat maar komen grietje
Kom op met de cheques
Voor de opvang en de poets
Voor het dagelijkse brood
Voor onze algemene kennis
Ze zwaaien ermee in het rond
Wie blijft die cadeaus betalen
Het zwarte geld komt er niet
Deel maar uit zoveel je kan
Een putje meer of minder
Wie maalt daar nu nog om
Hopsakee goednieuws–show
Waar is de nieuwe politiek
Alles eenvoudig en simpel
Een papiertje meer of minder
Lang leve de zotte regering