DeNnIs
Me tranen vormden een grote plas,
ik dacht echt dat het voorbij was.
Dat hij het met me had gehad,
dat hij dacht ik ben haar zat.
Ik had veel verdriet,
Dat gevoel wil ik niet.
Hij is me leven,
Voor hem wil ik het weggeven.
In een winkel zag ik hem staan,
en wou niet meer bij hem vandaan.
Ik zag gelijk hij was mijn prins op het witte paard,
Hem ben ik wel waard!
Nou zijn we al bijna een maand bij elkaar,
en ik ben nog lang niet met hem klaar.
1 Ding weet ik zeker, dit gevoel wil ik nooit meer,
want het deed heel erg zeer.
Ruzie hebben met hem doet heel veel pijn,
en ik heb het met hem zo fijn.
Dennis laat me oud worden met jou,
en ik zeg nog 1 ding ik hou van jou