Mooie dromen zweven door mijn kamer,
maar mijn duiveltje spreekt mij aan.
Ik ken hem o zo goed,
hij heeft zelfs al een naam.
Hij belooft me zo veel beters,
maar komt het nimmer na.
Toch blijft hij tot mij spreken,
en zorgt dat ik mijn dromen verlaat.