Jouw liefde maakt me gelukkig,
maar tegelijkertijd kapot.
Weer worden er stukken van mijn hart verscheurd,
en zak ik naar beneden.
Een deel van de toren breekt af,
en ik moet weer gaan bouwen.
Mijn hart zegt dat ik van je hou,
maar mijn verstand durft het niet aan,
wetend dat jij weg gaat,
ik jou moet laten gaan,
Jij mij niet meer nodigt hebt.