de lijn tussen de hofstad en de
twee noordelijke hoofsteden
werd gesmeed om samen een
bedrijf te vormen, verworden
tot een van naties boegbeelden
niemand kon de naam uitspreken
maar toen de berijders van het
ijs hun succes neerzetten, wist
iedereen over wie ze het hadden
15 jaar lang is de wereld van ons
2 december 1998