Als duizenden harten praten,
dan zingt enkel het mijne
Voor jou,
Mijn lief.
Als duizenden ogen spieden,
dan is mijn blik enkel gericht
Op jou,
Mijn lief.
Als duizenden woorden verklaren,
dan is enkel één vertaling
Voor jou,
Mijn lief.
Ik hou van jou.
---- Krisje ----
-- Voor jou --
- Mijn lief -