Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
leren
Leren
Elke dag weer
Leer je dingen bij
Regels in het verkeer
Wie krijgt er voorrang van mij
Deze dingen leer je eens
En vergeet ze nimmer meer
Maar wat als je ineens
Iets niet kan leren op een keer
Wie weet hoe je moet verwerken
Als er iemand is heengegaan
Wie weet hoe je het moet merken
Als iemand niet meer wil bestaan
Wie weet de moeilijke dingen in het leven
Te beschrijven en aan te leren
Ze een naam te geven
En het tij te keren
Wanneer er weer een moeilijke tijd is gekomen
En er is niemand om me heen
Die de tranen weerhoud van stromen
Vind ik het zo verschrikkelijk gemeen
Terwijl de wereld blijft bewegen
En ik stil blijf staan
Hoop ik dat ik genoeg heb verkregen
Om door te kunnen gaan
Want niet alles is te leren
En zeker niet het met pijn omgaan
Je zult je moeten bezeren
Om door te kunnen gaan
Ik weet dat ik dankbaar moet zijn
Want uiteindelijk heeft alles zin
Maar waarom doet t dan zo’n verrekte pijn
En voel ik me nu zo min???
Reacties op dit gedicht
milou vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
milou
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
02 december 2003
Thema's:
[Leven]
[Onzekerheid]
[Scheiding]