Pegasus
Ik verlang naar een landingsstrip
in mijn groene achtertuin,
waar mijn mooie Skyhawk
gekleurd in beige met bruin,
mij in hogere sferen brengt
van totale rust zonder zorgen,
waar de vrijheid nog grenzeloos is,
maar toch voelt men zich er geborgen.
Onder me lijkt alles veel kleiner,
en ik vergeet de zinloze drukte.
In mij was steeds een gevoel
dat mij ontzettend bedrukte.
De drang om mijn grenzen te verleggen
en gedragen te worden door de wind,
waar mijn lichaam en geest
zich in totaliteit verbindt.
02/12/2003