ik verlang naar je
ik wil je dicht tegen me aan
je armen om me heen
en je hand die mijn gezichtje streelt
ik mis je...
ik wil diep in je ogen kijken
en zachte woordjes fluisteren
zo uren blijven liggen
want zoiets wordt je nooit beu
er hoeft niet eens meer te gebeuren
die aanraking is al genoeg
voor mijn schatje waar ik al anderhalf jaar mee verkeer!
kmis je!