Het schijnsel van de zon
wordt door de ramen op
verschillende wijze gefilterd.
Het marmer, het hout, het
met zorg beschilderde
kleurde op de maat van
het licht. Toen we van
de berg neerdaalden
zagen wij dat ze de
aarde dieprood kleurde.
4 december 1998