daar waar het water je mag volgen
zal jouw toekomst je vervullen
vol energie zo bruisend
in het dal van onzekerheden
je kracht is leidinghebbend
als je de dieptes hebt vermeden
ga daar waar de wind begint
waar het leven je nog lief heeft
en de liefde je bemindt..