Droom........Stil
Droom als de zon begint te schijnen
laten wij samen niet twijfelen.
Ik zal je kussen, al de onrust uit je ogen
en laat ik mijn liefde dicht bij je komen.
Al het goede dat wij hebben, zullen we voor ons beiden
naar iedereen toe uit laten schijnen.
Zij hoeven ook nooit te weten,
wat wij voor elkaar betekenen.
Nacht veranderen wij in dag.
Maar wij weten als we de zon willen laten schijnen
wij alle dromen moeten laten verdwijnen.
Hou mij dicht bij het morgenlicht
dan zijn onze dromen o zo dicht.
Gisteren te leven met jou was pijnlijk
maar ik weet er is een reden tot blijven.
Liefste hou van me
want ik heb je zoveel te bieden.
Vandaag zijn we samen.....heel EVEN
hierbij brachten we toch al een droom.....tot LEVEN.