't Is al weer twintig jaar geleden
dat jij in mijn leven kwam
't Is al weer twintig jaar geleden
dat mijn leven een wending nam
't Is nog maar twee jaar geleden
dat jij uit mijn leven verdween
't Is nog maar twee jaar geleden
nu ben ik dan dus weer alleen
O, wat was ik verliefd op jou
Geloofde in liefde en eeuwige trouw
We hebben elkaar teer bemind
We trouwden, kregen een kind
En later kwam er nog eentje bij
We waren gelukkig, hecht en blij
We kregen een andere woning
Ik voelde me zoals een koning
't Is al weer twintig jaar geleden
toen jij in mijn leven kwam
't Is nog maar twee jaar geleden
toen mijn leven een wending nam
Misschien is te veel geluk verkeerd
Misschien liep alles wat te gesmeerd
Die ander kwam op jouw levenspad
Zo'n opdonder had ik lang niet gehad
Je hebt me besodemieterd en belogen
En heb je wel echt gewikt en gewogen?
Natuurlijk niet, je was veel te blind
Handelde als een minderjarig kind
't Is al weer twintig jaar geleden
dat mijn leven een wending nam
't Is nog maar twee jaar geleden
toen aan mijn geluk een einde kwam
M'n hele leven stond op z'n kop
En dat van de meiden evenzeer
Jouw blinde gevoelens telden enkel nog
Niets interesseerde jou verder meer
We gingen uit elkaar, we scheidden
Zochten een oplossing voor de meiden
Eén bleef bij jou en één bij mij
En we zetten andere zaken op een rij
Zaken die op papier moesten, officieel
Maar ik vertrouwde jou toch nog veel
Nou, dat heb ik dus wel goed geweten
Na een halfjaar was jij alles "vergeten"
't Is al weer anderhalf jaar geleden
dat ik mijn huis verplicht was te verkopen
't Is nog maar anderhalf jaar geleden
zonder scrupules bleef je m'n leven slopen
Via een advocaat eiste je wat al niet
Opgestookt door die vent, door die bandiet
Al die jaren kon jij zo uit je geheugen wissen
Hoe heb ik me zo in jou kunnen vergissen --- !?
't Is al weer twintig jaar geleden
dat je me trouw en liefde zwoer
Twintig jaren later in de tijd
betekende het niets --- GEEN MOER!!