drie woorden,één zin
ik zou het willen uitschreeuwen
maar ik hou ze binnenin
bij elk hard woord sterf ik
besef toch eens dat het ook anders kan
echt waar, dit is geen leven meer
zeg me alsjeblieft, wat wil je dan?
betekenen mijn gevoelens wel iets voor jou?
je geeft me niet één kans
om te zeggen dat ik van je hou