Iedereen krijgt, vroeg of laat
met problemen en moeilijkheden te maken
en iedereen gaat er anders mee om
om ze kwijt te raken
Ik wens iedereen het beste toe
zelf heb ik ook al veel pijn moeten ondergaan
en ik wil jullie allemaal late weten
dat jullie er niet alleen voor staan
Er zijn vaak mensen
die openstaan voor je verdriet
er zullen ook mensen zijn
die doen of ze je niet kennen, als je ze ziet
Maar er is er één die je altijd ziet
die je kunt vertrouwen en die je zal opvangen
elke keer als je hulp nodig hebt
en er zelf naar zult verlangen
Dan zal Hij er voor je zijn
en je verzorgen als Zijn kind
omdat God je Vader wil zijn
en je als geen ander bemint