Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Vergeten
Vergeten
het doet mij zo'n pijn
dat jij zoveel vergeet
hoe kan ik nu blij zijn
als jij de afspraak niet meer weet
het is niet de eerste keer
dat jij mij zoveel pijn doet
je doet het steeds weer
zoiets doet mij gewoon niet goed
ben ik niet meer belangrijk voor jou
vergeet je zelfs dat ik ook nog bestaat
je weet toch dat ik van je hou
of is dat niet iets wat jij verstaat
Reacties op dit gedicht
Elycia vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Elycia
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
06 december 2003
Thema's:
[JIJ]
[Verdriet]
[Verwarring]