wekenlang was zij er niet
zat zij verscholen achter
dikke wolken, flarden mist
vandaag brak zij door
onstuitbaar, alle kleuren
werden andere kleuren
haar warmte is iel, zij is
zo ver van ons weg, nog even
dan gaat zij keren, terug
naar ons om ons hart op
te laden zodat wij de kleuren
anders zien dan ze zijn
/wil
06DEC2003 18:38