Jij bent het..
diegene die er altijd voor me is..
jij bent het..
ik kan het niet aan al dat gemis..
jij bent het..
de enige in m'n leven..
jij bent het ..
de enige al is het maar voor even..
jij bent het..
diegene waar ik niet zonder kan..
jij bent het..
beter ook dan welke man..
jij bent het..
het cadeau voor ieder kind..
jij bent het..
mijn voor altijd vrind..!